Varför Handsy

Varför Handsy
Varför Handsy?

Att använda handsprit har aldrig varit roligare!


Under Coronapandemin är det många av oss som har valt att undvika besöka allmänna platser, köpcentrum, butiker, hotell, restauranger mm. För många branscher och företag har detta inneburit stora förändringar och utmaningar då deras verksamheter på kort tid helt eller delvis ”stannat av”.

Rädslan för att bli smittad finns fortsatt hela tiden och för att vi ska kunna känna oss tryggare när samhällen och verksamheter öppnas upp och försöker återgå till någon form av vardag är det viktigt att kunna agera preventivt. Som ett led i detta kan vi på Handsy erbjuda en enkel men effektiv åtgärd som hjälper till att bryta smittkedjor – en beröringsfri handspritsautomat.

En beröringsfri handspritsautomat som hälsar besökare välkomna och uppmanar människor att desinficera händerna minimerar riskerna för smittspridning. Dessutom förmedlar detta ett budskap av ansvarstagande vilket skapar en trygghetskänsla.

Att användarna även slipper all form av kontakt och beröring med maskinen ökar andelen personer som använder sig av automaten. Automaten sköter även doseringen så att varje person får lämplig mängd handsprit. Sammanfattningsvis kan användning av en beröringsfri dispenser starkt bidra till att öka efterlevnaden av hygienisk handdesinfektion i samhället.

Tillsammans med nya enkla lösningar, fortsatt socialt avstånd och inte minst god handhygien kan vi hjälpas åt att förebygga ny smittspridning!

Att använda handsprit har aldrig varit roligare!
Beröringsfria

De är helt beröringsfria vilket ökar andelen användare.

Vanlig handsprit fungerar

Man behöver inte någon specialpatron som bara kan köpas på ett ställe.

Drivs av batterier eller nätkabel

Batteritid upp till ca 30000 doser. Räcker länge på de flesta ställen.

Ca 2000 doser handsprit

Varje laddning ger ca 2000 doser.

Tillverkade i Sverige

Våra stativ är tillverkade i Sverige och hela produkten är även monterad här.

Eliminerar kontaminering

Om en handspritsautomat är det första era kunder eller anställda möts av minskas risken för spridning.

Hör av er till oss

Frågor om Handsy?


Hör av er till oss så kontaktar vi er.

👇👇👇

Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort.

Handsy passar utmärkt till:

Affärer, arenor, barer, bensinstationer, biografer, flygplatser, gym, hotell, kliniker, kontor, kontorshotell, lekland, mässhallar, nattklubbar, restauranger, skolor och universitet.

Vill ni också ha en Handsy? Kontakta oss.