Om oss

Vi är Handsy


Handsy startades i juni 2020 men våra undersökningar och utveckling började vi med tidigare. Ambitionen att erbjuda lösningar för handdesinfektion på bästa och snyggaste sätt. Att de vanligaste lösningarna för handdesinfektion var tillfälliga barbord med en flaska handsprit som ingen vill ta på kände vi inte var tillräckligt.

Vi ville därför ta fram en produkt som verkligen kommer att användas. Vi baserade utvecklingen på de undersökningar vi gjort och lyssnade på användarna.

Med våra kontakter i Asien och fabrik i Gnosjö har vi tagit fram en produkt som vi stolt kan presentera. Våra stativ är designade och tillverkade i Sverige, dels vill vi hålla så mycket som möjligt inom våra gränser då vi vet att många företag har haft det tufft men även att flexibiliteten viktig för oss och för våra kunder.

Vi är övertygade om att efterfrågan för handdesinfektion kommer att bestå vilket är bra. Det minskar risken för smittspridning oavsett om det är corona eller vinterkräksjukan.

Vi är Handsy

Hör av er till oss

Vill ni ha en Handsy på er arbetsplats?


Hör av er till oss så kontaktar vi er.

👇👇👇

Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort.

Handsy passar utmärkt till:

Affärer, arenor, barer, bensinstationer, biografer, flygplatser, gym, hotell, kliniker, kontor, kontorshotell, lekland, mässhallar, nattklubbar, restauranger, skolor och universitet.

Vill ni också ha en Handsy? Kontakta oss.