Om oss

Vi är Handsy


Handsy startades i juni 2020 men våra undersökningar och utveckling började vi med tidigare. Ambitionen att erbjuda lösningar för handdesinfektion på bästa och snyggaste sätt. Att de vanligaste lösningarna för handdesinfektion var tillfälliga barbord med en flaska handsprit som ingen vill ta på kände vi inte var tillräckligt.

Vi ville därför ta fram en produkt som verkligen kommer att användas. Vi baserade utvecklingen på de undersökningar vi gjort och lyssnade på användarna.

Med våra kontakter i Asien och fabrik i Gnosjö har vi tagit fram en produkt som vi stolt kan presentera. Våra stativ är designade och tillverkade i Sverige, dels vill vi hålla så mycket som möjligt inom våra gränser då vi vet att många företag har haft det tufft men även att flexibiliteten viktig för oss och för våra kunder.

Vi är övertygade om att efterfrågan för handdesinfektion kommer att bestå vilket är bra. Det minskar risken för smittspridning oavsett om det är corona eller vinterkräksjukan.

Vi är Handsy

VILKA ÄR DET SOM JOBBAR PÅ HANDSY?

Personerna bakom Handsy


Vi är ett gott gäng som kompletterar varandra bra. Olikheter, olika styrkor och svagheter där alla har fina spetskompetenser på ett och samma ställe har varit guld värt under uppstarten av Handsy. Vårt mål är att bli det självklara valet för den som söker en handspritsautomat. Mycket skratt, kaffe och sena kvällar har gett resultat – Handsy.

Kalle “Räkan” Jung

Räkans erfarenhet från miljöer där desinfektion är av största vikt har varit guld värd under utvecklingen av Handsy. Är utbildad intensivvårdssjuksköterska sedan 2003 och allmänsjuksköterska sedan 1999. Har mångårig erfarenhet från både offentlig och privat sjukvård i Sverige och Norge. Har lång erfarenhet som sjuksköterska, konsultchef och rekryteringschef i bemanningsbranschen. Räkan är sällan tyst, men ibland kommer några riktigt bra idéer så det är lika bra att låta honom prata på så inget bra förblir osagt.

Personerna bakom Handsy

Henrik “Henke” Larsson

Är utbildad ekonom. Har erfarenhet från bemanningsföretag inom vård sedan 1999. Arbetat med många funktioner inom branschen men främst inom ekonomi, systemadministration och projektledning. Henke håller koll på budgeten och får ofta ta ner de andra i teamet på jorden igen då utsvävningarna är många, kanske lite allför ofta. Dricker inte kaffe men håller sig ändå oförskämt pigg, oavsett tid på dygnet.

Rickard Abrahamsson

Utbildad inom marknadsföring i Göteborg. Startade sin första Internetbutik 2004 och har sedan dess byggt upp ett nätverk i Asien som kommer till användning i rådande tider när det är betydligt svårare att åka dit. Hade det varit ett måste att ta sig till Asien hade han troligtvis löst det ändå med cykel eller sett det som en längre promenad då problem inte existerar. Ser sällan problem, på både gott och ont.

Anton Axelsson

Kommer ifrån elitidrottens värld. Spelade hockey i SHL med klubbarna Frölunda och Timrå. En entreprenör med stort nätverk som brinner för företagande. Han förstår vikten av att jobba med rätt lag, men har även en förmåga att sätta ihop bra team om någon del saknas. Han är van att hålla “slutspelstempo” på daglig basis vilket gör att mycket händer på kort tid.

Hör av er till oss

Vill ni ha en Handsy på er arbetsplats?


Hör av er till oss så kontaktar vi er.

👇👇👇

Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort.

Handsy passar utmärkt till:

Affärer, arenor, barer, bensinstationer, biografer, flygplatser, gym, hotell, kliniker, kontor, kontorshotell, lekland, mässhallar, nattklubbar, restauranger, skolor och universitet.

Vill ni också ha en Handsy? Kontakta oss.